Följ HSB Riksförbund

MediaKraft mediesäljare i nya HSB-tidningen

Pressmeddelande   •   Okt 05, 2006 11:45 CEST

- Försäljningsuppdraget är ett av de mer prestigefyllda bland svenska tidskrifter. Det redaktionella innehållet, den moderna designen och målgruppen borgar för att Hemma i HSB kommer ta en viktig position i sin genre . Vi är därför mycket glada över att ha fått förtroendet att ansvara för annonsintäkterna.” Pierre Hultman VD, MediaKraft.

MediaKraft ägs av Pierre Hultman och Robert Wallner. Företaget startades i april och sysselsätter f.n. fyra personer. Bland uppdragsgivarna finns Vår bostad, Stockholmsmässan och Hyresgästföreningen. Förutom annonsförsäljning arbetar MediaKraft med utveckling av intäkter från olika former av samarbeten med annonsörer och andra företag. Exempel på samarbeten är bla. tävlingar och sponsorskap,

- Vi har valt att lägga ut medieförsäljningen på MediaKraft bla för deras framgångar med tidningen Vår bostad. Valet har även påverkats av deras intresse och engagemang för uppdraget i kombination med sina erfarenheter från metodiskt försäljningsarbete och utveckling av kreativa och attraktiva erbjudanden till annonsörsmarknaden. Mediakraft har dessutom stor erfarenhet och kännedom om de annonsörskategorier vi primärt väntar oss i Hemma i HSB. Det säger Åke Johansson, presschef på HSB Riksförbund som har varit med om att driva processen med att starta den nya HSB-tidningen.

Tidningen kommer att nå alla HSB -medlemmar i landet som består av boende eller bosparande medlemmar.

-Vi kommer redan från starten att göra en tidning som innehåller tio regionalt editionerade sidor med lokalt innehåll, vilket skapar nya annonmarknader för annonsörer som vill nå olika målgrupper bland våra medlemmar, säger Åke Johansson.

Kontakt: Pierre Hultman, VD, MediaKraft tfn
0708 99 97 99 eller 08 692 02 20

Åke Johansson, presschef HSB Riksförbund tfn
070 648 89 66

Se dummy för framsidan på tidningen Hemma i HSB i filen nedanBifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.