Följ HSB Riksförbund

BLAND BETONG OCH BYGGSTÄLLNINGAR VISAR HSB LÄGENHETER

Pressmeddelande   •   Mar 16, 2012 12:46 CET

Den 17 mars kl 13.00 – 14.00 bjuder HSB de blivande boende i HSBs Kobben på Gävle Strand till en guidad visning av bygget.

Bland betong och byggställningar vill vi visa lägenheterna några våningar upp. Köparna är nyfikna på sina nya hem och i väntan på inflyttning vill vi ge dem en försmak. Stommen, ytterväggar och tak är på plats och innan målare och golvläggare kommer öppnar vi upp dörrarna.

 Den 24 mars 2012 kl. 13 – 14 öppnar vi bygget för allmänheten. Då är alla välkomna att känna på de nya lägenheterna i HSBs brf Kobben på Gävle Strand.

 Kontakt med vattnet

HSB bygger Kobben tillsammans med Peab och totalt är det 34 bostadsrätter och 5 kajhus med äganderätt. Kontakten med vattnet har varit det viktigaste för arkitekterna på Engstrand och Speek som har ritat Kobben. Alla bostäder får generösa balkonger och fönsterpartier för att förstärka kontakten med Gavleån i söder.  

 För dig och miljön

Kobben byggs med höga miljökrav, vilket både de boende och miljön tjänar på. Välisolerade väggar, tak och fönster tillsammans med fjärrvärme och värmeåtervinningssystemet FTX, bidrar till lägre energiförbrukning och bättre inomhusklimat. Individuell mätning av el- och vattenförbrukning gör det enklare för de boende att själva följa och påverka sin energiförbrukning.

 Lediga bostäder

Det finns 13 bostadsrättslägenheter och 4 kajhus med äganderätt kvar till försäljning. Inflyttning beräknas till november – december 2012.

 

För mer information:

www.hsb.se/gavleborg/gavlestrand

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.