Följ HSB Riksförbund

Eva Nordström ny VD i HSB Riksförbund

Pressmeddelande   •   Jun 15, 2007 12:12 CEST

Styrelsen för HSB Riksförbund har inrättat en VD-funktion för riksförbundets operativa verksamhet och Eva Nordström har utsetts i denna roll. Eva Nordström har fram till nu varit chef för riksförbundets medlems- och kommunikationsenhet och för affärsenheten.

Hon kommer tidigare från Luleå, där hon varit styrelseledamot av den regionala föreningen HSB Norr. Hon började sin anställning på HSB Riksförbund 2001, och var då projektledare för HSB Kompetenscentrum som är en utbildningsverksamhet inom HSB.

- Jag tycker att det är fantastiskt roligt att få det här jobbet och ser fram emot alla uppgifter vi har att ta itu med. Riksförbundets arbete är inget nytt för mig eftersom jag har jobbat här sedan många år tillbaka. Men det jag ser som viktigt är att riksförbundet blir en effektiv motor när det gäller att föra hela HSB-rörelsen framåt. Vi är inget huvudbolag som bestämmer hur verksamheten ska bedrivas i olika delar i landet eftersom HSB består av regionala och lokala föreningar, som alla är självständiga. Men det betyder också att jobbet att samordna och skapa en en gemensam bild av HSB är enormt viktigt, säger Eva Nordström.

Ordförande i HSB Riksförbund är Kent-Olof Stigh från Göteborg som nyligen valdes i denna roll av HSBs förbundsstämma och därmed efterträder Gun-Britt Mårtensson.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.