Följ HSB Riksförbund

HSB Boservice är finalist i tävlingen "´Visa vägen-priset"

Pressmeddelande   •   Nov 20, 2012 10:26 CET

HSB Boservice AB, helägt dotterbolag till HSB Östergötland, är en av tre nominerade till ”Visa vägen-priset” när Samhall inom kort  utser årets arbetsgivare

Samhall delar sedan fem år tillbaka ut ”Visa vägen”-priset till de som gjort mest för att öppna arbetsmarknaden för personer med funktionsnedsättning. Kriterierna för nominering är bland annat nytänkande och att satsningen ska vara utvecklande för både företag och individ.

Nästan 100 nomineringar från hela Sverige inkom i år. En av de tre finalisterna i kategorin årets arbetsgivare är HSB Boservice i Västra Östergötland AB, Linköping.

Vinnarna utses den 21 november på Sveriges största hållbarhetsseminarium, Visa vägen-galan på Hotel Rival i Stockholm.

 - Det är fantastiskt att komma så långt som till finalist i detta sällskap. Vårt samarbete startade redan 2006 och är helt i linje med våra grundläggande värderingar. Samarbetet har under åren varit positivt både för den enskilde medarbetaren och för vårt företag, säger Boservicechef Peder Ahlgren.

Fakta

HSB Boservice AB:  HSB Boservice AB erbjuder tjänster inom fastighetsskötsel, anläggning och reparationer. Företaget har cirka 70 medarbetare och ungefär 250 avtalskunder. Miljöengagemanget är stort, totalt 16 biogasbilar och ett antal elbilar finns i verksamheten. Våra årliga kundundersökningar ger ett stabilt positivt resultat.

HSB Östergötland ek. för. har cirka 15 000 medlemmar och är en av totalt 31 regionala HSB-föreningar. Verksamheten bedrivs i den västra delen av Östergötland och i en del av Närke.

 

Adress:  HSB Östergötland, Nya Tanneforsvägen 90, Linköping

Mer information:  Boservicechef Peder Ahlgren HSB Östergötland,

Telefon: 0708-24 02 35, e-post peder.ahlgren@ostergotland.hsb.se

  

 

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.