Följ HSB Riksförbund

HSB startar 2010 med stora visningshelgen!

Pressmeddelande   •   Jan 13, 2010 09:17 CET

HSB:s stora visningshelg är en återkommande och en mycket välbesökt helg. I helgen visar vi upp ca 40 st nya bostadsprojekt runt om i hela Sverige.

Den 16-17 januari öppnar HSB portarna för nästan alla nyproduktionsprojekt runt om i hela landet.

- Nytt år och många letar ny bostad, då  vill vi passa på visa upp vårt utbud och den bredd vi har inom nyproduktion i hela Sverige säger Karin Jaxmark på HSB ProjektPartner

- I början av 2009 hade vi 900 osålda lägenheter och nu har vi endast 300 kvar att sälja. I många av projekten har vi endast ett fåtal lägenheter kvar. Men vi har många kommande projekt som vi arbetar hårt på att starta – säger Peter Lindgren, tf VD för HSB ProjektPartner.

HSBs uppgift är att skapa det goda boendet. Människor ska trivas i och kring sina bostäder. Husen ska kännas igen för klassiska värden som skönhet, funktionalitet och kvalitet.
HSB värnar om det goda grannskapet. I husen och områdena ska människor känna sig trygga, tex genom den HSB ledamot som finns i alla HSB föreningar.
HSB är Nordens största bostadskooperation med över en halv miljon medlemmar. Den storleken ger oss styrka.

Läs mer om visningstider mm på www.hsb.se/visningshelgen

För mer information kontakta Karin Jaxmark HSB ProjektPartner, karin.jaxmark@hsb.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.