Följ HSB Riksförbund

HSB visar alla sina projekt!

Pressmeddelande   •   Sep 09, 2009 08:58 CEST

HSB säljer lägenheter i hela landet igen, marknaden verkar vara på väg uppåt och nu visar HSB alla sina lägenheter i helgen, över hela landet!

HSBs visningshelger har varit mycket välbesökta och en uppskattad aktivitet. De har varit mycket välbesökta och på sina håll var det nästa svårt att komma in i visningslägenheterna. Kampanjen startar på Centralstationen i Stockholm för att sedan fortsätta med visningar runt om i hela landet.

- Vi finns tillgängliga med modeller och broschyrer på Stockholms Centralstation den 10 september berättar Birgitta Strimbold på HSB. Vi gärna vill gärna slå ett slag för bosparandet också, det är ju en fantastisk möjlighet för barn och barnbarn att få en framtida bostad.

Den 12-13 september öppnar vi portarna för nästan alla våra nyproduktionsprojekt runt om i hela landet. HSB har märkt av ett uppdämt behov och ett stort intresse på visningarna under sommaren. Då vill HSB vara extra tillgängliga för alla intressenter. Det är också viktigt att informera om tryggheten att bo i en HSB föreningen, men självfallet även visa upp den bredd vi har inom nyproduktioner i hela Sverige.

Vi vill gärna lyfta fram det som skiljer oss från övriga på bostadsmarknaden - att vi redan under planeringen av produktionerna tar hänsyn till den framtida förvaltningen av fastigheterna. HSB både bygger och förvaltar med engagemang och omtanke och att HSB finns kvar även efter man flyttat in i en ny bostadsrätt. Och inte minst att det är våra medlemmar som faktiskt styr det vi bygger.

För att ge ytterligare trygghet åt köparen erbjuder HSB ett trygghetspaket i utvalda projekt. Paketet som kallas Tryggt Köp omfattar skydd mot dubbla boendekostnader, återköpsgaranti och överbryggnadslån.

För mer information gå till www.hsb.se eller kontakta Karin Jaxmark HSB ProjektPartner, karin.jaxmark@hsb.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.