Följ HSB Riksförbund

HSB visar vägen till ny bostadspolitik i Almedalen

Pressmeddelande   •   Jun 26, 2018 09:08 CEST

Var vill äldre bo – och hur påverkar det andra? Ny turbulent marknad, samma gamla behov – hur får fler tak över huvudet? Kvinnor säger #metoo, vad säger männen? Det är några av de frågor som HSB söker svar i form av ett tiotal seminarier under årets politikervecka i Almedalen.

– Bostadsfrågan borde ligga betydligt högre på den politiska dagordningen. Almedalen är därför en attraktiv arena där vi kan möta politiker, opinionsbildare och branschfolk och visa vägen till en ny bostadspolitik. Nu är det hög tid att vi tillsammans skapar möjligheter för att fler kan hitta ett eget hem, säger André Johansson, press- och public affairs-chef HSB Riksförbund.

HSB håller till på Strandgatan 35 i Visby där vi samlar våra seminarier och andra aktiviteter från söndag 1/7 till onsdag 4/7.

Här finns samtliga seminarier som HSB arrangerar och deltar i under Almedalsveckan.

Här finns information om tio påverkansfrågor som HSB driver.HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 620 000 medlemmar
  • ca 4 000 bostadsrättsföreningar
  • ca 35 000 förtroendevalda
  • 28 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.