Följ HSB Riksförbund

HSBs stora visningshelg

Pressmeddelande   •   Mar 12, 2009 11:08 CET

Helgen den 14 - 15 mars 2009 anordnar HSB en stor visningshelg. Samtliga HSB föreningar som erbjuder nyproduktion kommer då att visa sina pågående projekt - ca 50 stycken. Samtidigt! Det handlar om ett utbud med stor bredd; lägenheter, hus och tomter som är till salu över hela Sverige - från Ystad i söder till Luleå i norr.

- Vi vet att det finns många som är i behov av att flytta och skaffa ett nytt boende, men som ändå tvekar på grund av marknadsläget. Då är det bra att känna till tryggheten i att köpa bostad i HSB, säger Karin Jaxmark

Fokus inför och under visningshelgen är den bredd i nyproduktion som HSB erbjuder. Vi lyfter också fram det som skiljer oss från övriga på bostadsmarknaden - att vi redan under planeringen av produktionerna tar hänsyn till den framtida förvaltningen av fastigheterna. HSB både bygger och förvaltar med engagemang och omtanke och att HSB finns kvar även efter man flyttat in i en ny bostadsrätt.

För att ge ytterligare trygghet åt köparen erbjuder HSB ett trygghetspaket i utvalda projekt. Paketet som kallas Tryggt Köp omfattar skydd mot dubbla boendekostnader, återköpsgaranti och överbryggnadslån.

- Att vi väljer att göra detta nu handlar till stor del om att möta den oro som finns på bostadsmarknaden. Oroliga köpare ska veta att HSB erbjuder trygga och hållbara bostäder, förklarar Karin Jaxmark på HSB, samordnare av visningshelgen.

För mer information gå till www.hsb.se eller Karin Jaxmark samordnare, karin.jaxmark@hsb.se eller

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.