Följ HSB Riksförbund

HSBs stora visningshelg igen!

Pressmeddelande   •   Maj 12, 2009 11:18 CEST

Förra visningshelgen gav ca 100 sålda lägenheter runt om i landet - på en helg! Så nu arrangerar HSB visningshelg igen - den 16-17 Maj!

Visningshelgen i mars var mycket välbesökt och på sina håll var det nästa svårt att komma in i visningslägenheterna. Samtliga HSB föreningar som håller på med nyproduktion visade under denna helg upp sina pågående nyproduktionsprojekt - ca 60 stycken.

- Intresset var enormt - mycket bättre än vi vågat hoppas på, säger Lars Mellgren VD på HSB ProjektPartner. I Uppsala såldes 14 lägenheter i ett projekt den helgen!

Det finns många som är i behov av att flytta och skaffa ett nytt boende, men som ändå tvekar på grund av marknadsläget. Då är det viktigt för HSB att informera om tryggheten att bo i en HSB föreningen, men självfallet även visa upp den bredd vi har inom nyproduktioner i hela Sverige.

På visningshelgen lyfter vi fram det som skiljer oss från övriga på bostadsmarknaden - att vi redan under planeringen av produktionerna tar hänsyn till den framtida förvaltningen av fastigheterna. HSB både bygger och förvaltar med engagemang och omtanke och finns kvar även efter man flyttat in i en ny bostadsrätt.

För att ge ytterligare trygghet åt köparen erbjuder HSB ett trygghetspaket i utvalda projekt. Paketet som kallas Tryggt Köp omfattar skydd mot dubbla boendekostnader, återköpsgaranti och överbryggnadslån.

För mer information gå till www.hsb.se eller Lars Mellgren VD för HSB ProjektPartner, lars.mellgren@hsb.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.