Följ HSB Riksförbund

Magnus Ekström ny tf vd för HSB Projektpartner

Pressmeddelande   •   Dec 09, 2016 07:00 CET

Styrelsen för HSBs nationella nyproduktionsbolag, HSB Projektpartner, har utsett Magnus Ekström till tf vd från den 1 januari 2017. Magnus Ekström har uppdraget till dess att en ordinarie vd är på plats.

– Jag är stolt över att bidra till ett sådant viktigt uppdrag i HSB. HSB Projektpartner är ett välskött bolag med ytterst professionella medarbetare. HSB har höga ambitioner med nyproduktionen de kommande åren. Det är särskilt glädjande att antalet byggstarter har ökat stadigt de senaste åren. Numera är vi det bolag som byggstartat flest bostäder utanför Stockholmsområdet, säger Magnus Ekström, tillträdande tf vd HSB Projektpartner.

Magnus Ekström har varit på HSB Projektpartner som chef för ekonomi och finans sedan 2012. Rekryteringen av en ordinarie vd efter Matias Lindberg pågår enligt plan. Under hösten 2016 har Anders Wallner haft uppdraget som tf vd för HSB Projektpartner. Anders Wallner kommer att gå tillbaka till sitt ordinarie uppdrag som vice vd för HSB Södra Norrland vid årsskiftet.

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 585 000 medlemmar
  • ca 3 900 bostadsrättsföreningar
  • ca 35 000 förtroendevalda
  • 29 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.