Följ HSB Riksförbund

Stort intresse för HSBs poolhus på Västra Eriksberg i Göteborg

Pressmeddelande   •   Jan 12, 2011 10:56 CET

- Det var inte helt oväntat att villasäljarna skulle visa stort intresse för Brf Ängön, men att vi fått in så många unga köpare är en positiv överraskning, säger Marika Ogrelius, marknadschef HSB Göteborg.
Precis bredvid poolen ska ytterligare ett hus byggas med totalt 52 lägenheter. Förutom bassängen på gården kommer de båda husen att få en gemensam bastu och relaxavdelning i ett separat hus ut mot kajpromenaden.
- Det Goda boendet är helt klart vårt signum. En bastu, en fin gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet för gäster, är några exempel på hur vi gärna bygger in mjuka värdena. Syftet är att skapa de bästa förutsättningar för god grannsamverkan och ett hållbart boende, säger Marika Ogrelius.

Byggstart för första huset i föreningen Ängön är nu i februari och inflyttning beräknas till hösten 2012. Husen i Brf Ängön byggs med smart produktionsteknik och har miljömässiga fördelar. Tillsammans med ett avancerat ventilationssystem skapas förutsättningar för en låg energiförbrukning i husen, vilket gynnar både miljön och ekonomin.

Prisexempel: Brf Ängön, 3 RoK, 3:e vån, 76 m2, insats: 2 660 000 kr månadsavgift: 4 182 kr

Vill du veta mer, kontakta
Marika Ogrelius, marknadschef HSB Göteborg
Telefon: 031-85 91 82
E-post: marika.ogrelius@gbg.hsb.se