Följ HSB Riksförbund

Inte tredje gången gillt – men väl triss i pris

Blogginlägg   •   Maj 19, 2017 10:42 CEST

HSB Studio 1 i Göteborg

Tredje gången gillt! Det var min fasta förhoppning när det så kallade Stora Inneklimatpriset delades ut på Skansen igår. Men HSBs innovativa ventilationssystem HSB FTX fick för tredje gången nöja sig med en nominering och istället applådera Lindab och deras metod för mätning av luftflöde och temperatur utan ökat tryckfall i ventilationssystemet. Ja, be mig inte förklara vidare hur det funkar; jag kan knappt hantera spisfläkten.

Så det är bara att slänga utkastet på pressmeddelande i papperskorgen och börja blogga. Den är ju bra till det ibland, bloggen. Skriva om det som inte platsar i press men som man ändå vill berätta om.

Men HSB kanske har vunnit nog på sistone. Först vann HSB och arkitekten Johannes Norlander det klassiska Kasper Sahlin-priset för HSB Studio 1 i Göteborg. I samma veva prisades HSB Living Lab i kategorin Smart Building i den internationella tävlingen Green Bulding Solutions Awards. Och nyligen toppade HSB Bostad Prognoscentrets årliga mätning om ”Sveriges nöjdaste kunder”.

Det Stora Inneklimatpriset kommer dock igen. Fram till dess får HSB nöja sig med den senaste tidens triss i pris.   

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.