Gå direkt till innehåll
Få senaste nytt om framtidens boende: HSB Living Lab

Nyhet -

Få senaste nytt om framtidens boende: HSB Living Lab

I HSB Living Labs nyhetsbrev kan du läsa om flera spännande forskningsprojekt som pågår i huset just nu. Vi bygger bland annat ett testkök för att undersöka hur framtidens hållbara kök ska utformas, kartlägger kläders livscykel och testar ett nytt väggelement, som kombinerar trä med innovativa material.

HSB Living Lab är en världsunik forskningsarena där vi utvecklar nya sätt att bygga och forma framtidens boende. Byggnaden är helt enkelt som ett levande laboratorium. Detta gör att vi har många som är intresserade av att se huset och höra om forskningen. Sedan starten 2016 har fler än 200 studiebesök genomförts, med både svenska och internationella grupper.

Vi befinner oss i en intensiv period med många nya projekt. Forskningen pågår ständigt i huset, allt från att mäta vattenåtgången i duscharna till att i detalj granska hur människorna som bor och lever i huset tvättar.

Vill du veta mer om forskningen i HSB Living Lab? Eller bara hålla koll på vad som händer i huset. Då ska du definitivt prenumerera på vårt nyhetsbrev. Anmäl dig här.

Vill du läsa vårt senaste nyhetsbrev kan du göra det här.

Ämnen

Presskontakt

Jens Holmberg

Jens Holmberg

PR- och kommunikationsansvarig, HSB Göteborg Press och HSB Living Lab 010-442 21 40

HSB Riksförbund

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

ca 670 000 medlemmar
ca 4 000 bostadsrättsföreningar
ca 35 000 förtroendevalda
26 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

HSB Riksförbund
Box 8310
104 20 Stockholm