Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Anders Lago, HSB besöker Norrköping i morgon, tisdag

På tisdag den 14 februari kommer Anders Lago, förbundsordförande, HSB Riksförbund att besöka HSB Östra i Norrköping. Vid en pressträff utvecklar Anders Lago synpunkter i nedanstående frågor och svarar på frågor om HSB och bostadspolitiken.

Anders Lago har i debatten  drivit frågan om att det måste byggas fler bostäder i Sverige och att detta är möjligt genom sänkt byggmoms och ökad samverkan mellan kommunerna, staten och byggbranschen. I en krönika helt nyligen skrev han att det är en myt att subventionerna till boendet har avskaffats. I själva verket finns det skatteavdrag på närmare 40 miljarder men att dessa indirekta subventioner är snedfördelade.

 Anders Lago och ledningen för HSB Östra kommer också att ta upp aktuella kommunala frågor som berör problem med saneringskostnader och kostnader i samband med krav på arkeologiska utgrävningar.

 Tid och plats: Tisdag den 14 februari, Kl 13:00 HSB Östra, Södra Promenaden 134

 Välkommen!

 Kontakt: Jan-Olov Johnson, ordförande HSB Östra, jan-olov.johnson@norrkoping.se  tfn 070 531 23 26 eller Peter Glad, VD HSB Östra, peter.glad@ostra.hsb.se, tfn 011 21 51 34

 

Ämnen

Taggar


Presskontakt

Maria Lyckesjö

Maria Lyckesjö

Presskontakt pressekreterare 070-771 43 00
André Johansson

André Johansson

Presskontakt Marknads- och kommunikationschef HSB Riksförbund 070-5496404