Följ HSB Riksförbund

Anders Lago, HSB besöker Norrköping i morgon, tisdag

Pressmeddelande   •   Feb 13, 2012 11:11 CET

På tisdag den 14 februari kommer Anders Lago, förbundsordförande, HSB Riksförbund att besöka HSB Östra i Norrköping. Vid en pressträff utvecklar Anders Lago synpunkter i nedanstående frågor och svarar på frågor om HSB och bostadspolitiken.

Anders Lago har i debatten  drivit frågan om att det måste byggas fler bostäder i Sverige och att detta är möjligt genom sänkt byggmoms och ökad samverkan mellan kommunerna, staten och byggbranschen. I en krönika helt nyligen skrev han att det är en myt att subventionerna till boendet har avskaffats. I själva verket finns det skatteavdrag på närmare 40 miljarder men att dessa indirekta subventioner är snedfördelade.

 Anders Lago och ledningen för HSB Östra kommer också att ta upp aktuella kommunala frågor som berör problem med saneringskostnader och kostnader i samband med krav på arkeologiska utgrävningar.

 Tid och plats: Tisdag den 14 februari, Kl 13:00 HSB Östra, Södra Promenaden 134

 Välkommen!

 Kontakt: Jan-Olov Johnson, ordförande HSB Östra, jan-olov.johnson@norrkoping.se  tfn 070 531 23 26 eller Peter Glad, VD HSB Östra, peter.glad@ostra.hsb.se, tfn 011 21 51 34

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.