Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

HSB Boservice är finalist i tävlingen "´Visa vägen-priset"

HSB Boservice AB, helägt dotterbolag till HSB Östergötland, är en av tre nominerade till ”Visa vägen-priset” när Samhall inom kort  utser årets arbetsgivare

Samhall delar sedan fem år tillbaka ut ”Visa vägen”-priset till de som gjort mest för att öppna arbetsmarknaden för personer med funktionsnedsättning. Kriterierna för nominering är bland annat nytänkande och att satsningen ska vara utvecklande för både företag och individ.

Nästan 100 nomineringar från hela Sverige inkom i år. En av de tre finalisterna i kategorin årets arbetsgivare är HSB Boservice i Västra Östergötland AB, Linköping.

Vinnarna utses den 21 november på Sveriges största hållbarhetsseminarium, Visa vägen-galan på Hotel Rival i Stockholm.

 - Det är fantastiskt att komma så långt som till finalist i detta sällskap. Vårt samarbete startade redan 2006 och är helt i linje med våra grundläggande värderingar. Samarbetet har under åren varit positivt både för den enskilde medarbetaren och för vårt företag, säger Boservicechef Peder Ahlgren.

Fakta

HSB Boservice AB:  HSB Boservice AB erbjuder tjänster inom fastighetsskötsel, anläggning och reparationer. Företaget har cirka 70 medarbetare och ungefär 250 avtalskunder. Miljöengagemanget är stort, totalt 16 biogasbilar och ett antal elbilar finns i verksamheten. Våra årliga kundundersökningar ger ett stabilt positivt resultat.

HSB Östergötland ek. för. har cirka 15 000 medlemmar och är en av totalt 31 regionala HSB-föreningar. Verksamheten bedrivs i den västra delen av Östergötland och i en del av Närke.

 

Adress:  HSB Östergötland, Nya Tanneforsvägen 90, Linköping

Mer information:  Boservicechef Peder Ahlgren HSB Östergötland,

Telefon: 0708-24 02 35, e-post peder.ahlgren@ostergotland.hsb.se

  

 

 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Presskontakt

Emma Casserlöv

Emma Casserlöv

Presskontakt Pressekreterare HSB Riksförbund 072-594 75 00
André Johansson

André Johansson

Presskontakt Marknads- och kommunikationschef HSB Riksförbund 070-5496404

HSB Riksförbund

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

ca 674 000 medlemmar
ca 4 000 bostadsrättsföreningar
ca 35 000 förtroendevalda
25 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

HSB Riksförbund
Box 8310
104 20 Stockholm