Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

HSB Göteborg förstärker med två nya projektchefer

HSB Göteborg förstärker med två nya projektchefer
HSB Göteborg ökar nyproduktionstakten och anställer två nya projektchefer, Cecilia Andersson och Rickard Malm. Ett ökat köptryck i kombination med en spännande projektportfölj bådar gott inför framtida byggstarter.

-          Vi befinner oss i ett mycket intensivt skede just nu och det är det oerhört viktigt att vi kan knyta duktiga personer till oss. Därför är jag väldigt glad över att Cecilia valt att börja arbeta hos oss på HSB Göteborg, säger Roger Sundbom, AO chef fastighetsutveckling.

Cecilia Andersson kommer närmast från NCC Hus där hon arbetat med projektutveckling främst i tidiga skeden. Rickard Malm kommer från en tidigare tjänst som projektledare på HSB Göteborg och är väl insatt i fastighetsutvecklingsprocessen.

-          Med dessa nya projektchefer kan vi öka byggtakten ytterligare och möta våra medlemmars och bosparares önskemål om fler attraktiva och hållbara boenden, säger Roger Sundbom på HSB Göteborg.

Exempel på nyproduktionsprojekt som ligger i startgroparna för byggstart är Kvillebäcken, Amundön, Johanneberg, Björkekärr och Tuve.

Har du pressfrågor, kontakta
Roger Sundbom, AO chef fastighetsutveckling på HSB Göteborg

Tele: 031-85 93 72 SMS: 0707-215025

E-post: roger.sundbom@gbg.hsb.se

Ämnen

Taggar


Presskontakt

Maria Lyckesjö

Maria Lyckesjö

Presskontakt pressekreterare 070-771 43 00
André Johansson

André Johansson

Presskontakt Marknads- och kommunikationschef HSB Riksförbund 070-5496404

HSB Riksförbund

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

ca 670 000 medlemmar
ca 4 000 bostadsrättsföreningar
ca 35 000 förtroendevalda
26 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

HSB Riksförbund
Box 8310
104 20 Stockholm