Följ HSB Riksförbund

HSB Göteborg förstärker med två nya projektchefer

Pressmeddelande   •   Sep 02, 2011 07:40 CEST

HSB Göteborg förstärker med två nya projektchefer
HSB Göteborg ökar nyproduktionstakten och anställer två nya projektchefer, Cecilia Andersson och Rickard Malm. Ett ökat köptryck i kombination med en spännande projektportfölj bådar gott inför framtida byggstarter.

-          Vi befinner oss i ett mycket intensivt skede just nu och det är det oerhört viktigt att vi kan knyta duktiga personer till oss. Därför är jag väldigt glad över att Cecilia valt att börja arbeta hos oss på HSB Göteborg, säger Roger Sundbom, AO chef fastighetsutveckling.

Cecilia Andersson kommer närmast från NCC Hus där hon arbetat med projektutveckling främst i tidiga skeden. Rickard Malm kommer från en tidigare tjänst som projektledare på HSB Göteborg och är väl insatt i fastighetsutvecklingsprocessen.

-          Med dessa nya projektchefer kan vi öka byggtakten ytterligare och möta våra medlemmars och bosparares önskemål om fler attraktiva och hållbara boenden, säger Roger Sundbom på HSB Göteborg.

Exempel på nyproduktionsprojekt som ligger i startgroparna för byggstart är Kvillebäcken, Amundön, Johanneberg, Björkekärr och Tuve.

Har du pressfrågor, kontakta
Roger Sundbom, AO chef fastighetsutveckling på HSB Göteborg

Tele: 031-85 93 72 SMS: 0707-215025

E-post: roger.sundbom@gbg.hsb.se