Följ HSB Riksförbund

Pepparkakshusbyggartävling lanseras av HSB

Pressmeddelande   •   Dec 11, 2009 08:00 CET

HSB efterlyser Det goda boendet i sin stora pepparkakshusbyggartävling. Med hjälp av pepparkaksdeg hoppas man på att få in fantasifulla och kreativa förslag till Goda boenden.

Tävlingen pågår fram till den 20 december och är öppen för alla – inte bara HSB-medlemmar. Och hittills har en del kreativa förslag ramlat in. Vinnaren får ett års gratis bosparande och det finns även många fler fina vinster.

- Tävlingen är vårt sätt att både sprida julglädje och uppmuntra lekfullheten när det gäller tankar kring boende, säger Emma Sarin som är initiativtagare till tävlingen

Hjälp på traven via YouTube.com

Den som behöver lite smarta tips och trix inför bygget kan få proffshjälp på YouTube.com. Här finns  en webbfilm där proffset instruerar till hur du bakar ett fantastiskt pepparkakshus. Och det är inte vilket hus som helst utan brf Basilikan som finns i Örebro.

http://www.youtube.com/watch?v=9Nc9SnXMdCE

- Filmen är tänkt som lite extra inspiration och för att få lite extra skjuts till tävlingen, säger Emma Sarin

Och det har gått bra, filmen har på några veckor setts över 4000 gånger och ligger på plats nr 8 för mest visade den här månaden inom sin kategori.

Alla tips, recept och mallar till huset finns dessutom att ladda ner på hsb.se/pepparkakshusbyggartavling.  Här finns dessutom all information om tävlingen, vinsterna, filmen och mycket mer.

 Vem är TV-kocken?

Konditorn i filmen heter Anna och är en riktig tårtentusiast som bakat tårtor åt HSB tidigare. Läs mer om henne här http://hsb.se/omhsb/companies/2_24830/las-artikeln-om-anna

 

 

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.