Följ HSB Riksförbund

Pressmeddelanden Visa alla 11 träffar

Anders Lago föreslås bli ny ordförande i HSB

Anders Lago föreslås bli ny ordförande i HSB

Pressmeddelanden   •   Mar 30, 2011 10:10 CEST

Anders Lago förslås av en enig valberedning bli ordförande i HSB Riksförbund och i styrelsen för affärsbolaget HSB ProjektPartner. Valet sker den 19 maj på HSBs förbundsstämma/HSB ProjektPartners bolagsstämma.

Baka pepparkakshus med HSB

Pressmeddelanden   •   Nov 15, 2010 15:09 CET

HSB lanserar ny tävling om vem som bakar det finaste pepparkakshuset.

HSB kräver besked från PTS om postboxar

Pressmeddelanden   •   Sep 24, 2008 11:26 CEST

Forum För fastighetsboxar- postoperatörernas kampanjorganisation- påstår att vi i HSB vantolkar Post- och Telestyrelsens riktlinjer när vi informerat bostadsrättsföreningarna att det enligt dessa inte finns något tvång på att installera postboxar. I brev till PTS kräver nu HSB Riksförbunds ordförande Kent-Olof Stigh, att PTS lämnar tydligt besked om vad som egentligen gäller.

Kommer Posten vägra dela ut post om det inte finns fastighetsbox?

Pressmeddelanden   •   Jan 02, 2008 13:02 CET

Ett flertal stora bostadsorganisationer frågar chefen för Posten Meddelande AB om Posten kommer att utnyttja möjligheten att inte dela ut post till hushåll som 2011 fortfarande inte har fastighetsboxar installerade

Dokument 1 träff

En opinionsundersökning från Synovate Temo visar att en stor majoritet av boende i flerbostadshus säger nej till Post-och Telestyrelsens påbud om att alla trapphus måste förses med fastighetsboxar och att posten inte längre delas ut i lägenhetsdörrarnas brevinkast.